trimsalon2 

Hondentrimsalon

trimsalon1

 

Hallo, ik ben Marjan van Kessel en heb sinds 2004 mijn eigen hondentrimsalon hier bij ons honden en kattenpension te berlicum.

In 1998, toen ik 14 was ging ik voor het eerst eens een kijkje nemen in de hondentrimsalon waar ik mijn eerste stage ben gaan lopen.
In 2000 ben ik begonnen aan de MBO opleiding Verzorgen van Kleindieren te Oss. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond.

 

trimsalon2

Daarnaast heb ik ook mijn Asiel-Pension-Kennel diploma behaald. 

Tijdens deze opleiding ben ik mijn hondentoileteer diploma gaan halen te Bunnik. Hiervoor ben ik in 2001 geslaagd.

Om het vak goed onder de knie te krijgen en voldoende kennis op tedoen ben ik nog een aantal jaren op mijn leeradres blijven werken. 

In 2004 heb ik mijn eigen hondentrimsalon geopend. Waar ik altijd met heel veel plezier mijn werk doe. 

Grote en kleine honden met lang of kort haar; alle honden kunnen bij mij in de trimsalon terecht!

trimsalon2

Na twaalf jaar ervaring opgedaan te hebben vind ik het leuk om mijn kennis te gaan overbrengen op ge├»nteresseerde en gedreven leerlingen. Wij zijn aangesloten bij het huisdier kennis instituut te bunnik en bij hondentrimschool Nederland dit zijn opleidingen gespecialiseerd in hondentoileteren. Ook zijn wij aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

trimsalon3

 
Heeft u vragen over de hondentrimsalon, bel gerust voor informatie.

Wilt u een afspraak maken; bel tijdig in verband met wachttijden.

Telefoonnummer: 073 503 2493
Trimsalon mobiel: 06 10 05 96 66

Spreek bij afwezigheid de voicemail in dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Ook is het mogelijk uw hond te laten trimmen tijdens een verblijf in het hondenpension. Geef dit graag tijdig aan bij het reserveren van uw hond.

Zoals onze naam het al aangeeft ligt onze hondentrimsalon in het buiten gebied van berlicum. Ons voordeel is dat wij zeer makkelijk met de auto te bereiken zijn vanuit onze omringde dorpen zoals rosmalen, den bosch, heeswijk dinther, vinkel, geffen, den dungen. Met een grote parkeergelegenheid.

Copyright ┬ę 2009. Hondenpension Achteraf.

Alle Rechten Voorbehouden.