Dagopvang

Lange dagen van huis voor het werk, of je hond wekelijks een leuk speeldagje geven?

Het is mogelijk je hond te brengen vanaf 7.00 en weer voor 18.30 op te halen.
Deze tijden zijn enkel mogelijk bij het wekelijks gebruik maken van de dagopvang.
Wil je af en toe een dagje weg dan gelden de reguliere openingstijden.

Dagindeling

Uw hond heeft binnen een eigen verblijf. Zodat deze tussen het spelen door ook even tot rust kan komen en niet overprikkeld raakt.

De honden gaan in de ochtend naar buiten en komen tussen de middag binnen om te rusten. In de middag gaan ze weer naar buiten. Ze gaan in groepjes op de speelweide waar ze een dag vol plezier kunnen beleven.

Wij werken met strippenkaarten. 10x dagopvang voor €140,-
In de zomervakantie is de dagopvang gesloten.

Hondenpension Achteraf team

Reguliere openingstijden pension

Wij zijn maandag t/m zaterdag open van:

Ochtend: 9.30 – 10.30
Avond: 17.30 – 18.00

Krijg een beeld van onze dagopvang

Huiskamers

Wij beschikken over verschillende huiskamers voor de honden. Dit zijn grote ruimtes waar meerdere honden samen in kunnen. Het is gezellig ingericht en de honden kunnen hier zelf naar binnen en buiten. Wij kunnen helaas niet op voorhand zeggen of u hond in deze ruimte komt.

Speelweides

Buiten zijn er grote speelweides waar de honden meerdere malen per dag lekker vrij kunnen ravotten. Mocht de hond niet met andere honden overweg kunnen, dan mag deze alleen op een speelweide. Wij zullen daarom eerst kijken of uw hond in een groep kan of juist niet.

Binnenverblijven

De binnenverblijven worden dagelijks schoongemaakt. Ook worden de honden in de ochtend én avond voorzien van vers voer en water. Dit blijft overigens de hele dag/nacht staan, dus de honden hebben alle tijd om rustig te eten. Mocht het nodig zijn dat uw hond driemaal daags voer nodig heeft dan is dit mogelijk.

Hondenpension verblijven

Zelf een mand, kleedje of kussen meebrengen?

Wij beschikken over voldoende manden, kleden en kussens. Het is dus niet nodig om uw eigen spullen mee te nemen. Mocht u het fijner vinden voor de hond om een kleedje met de geur van thuis mee te geven, dat kan dit maar houdt er rekening mee dat het kleed niet heel terug komt. Wij raden daarom aan om een oud kleedje mee te geven!

Eigen voer meenemen is mogelijk

Het meebrengen van eigen voer is mogelijk. Hier brengen wij € 1,00 per dag extra in rekening voor. Het eigen voer dient in een afgesloten bak te zitten, voorzien van naam en maatbeker.

Heb je vragen aan ons? Stel ze gerust, wij beantwoorden ze graag!