Kattenpension

Het kattenpension is opgezet met ruime huiskamers waar de katten in groepjes kunnen verblijven. De verblijven worden in de winter door middel van vloerverwarming verwarmd. In de zomer wordt er gekoeld door middel van airco’s. Door een vakkundig aangelegd ventilatie systeem wordt de lucht in het pension constant gezuiverd.

Alle verblijven zijn voorzien van krabpalen, plateaus op verschillende hoogtes én divers speelmateriaal. De katten kunnen hier spelen, maar ook op een rustig plekje terugtrekken om te luieren!

Aan de binnenverblijven is een buitenverblijf gevestigd. De kat kan hier door middel van een kattenluikje gebruik van maken.

Volledig afgezonderd van de honden

Het kattenpension is in een ander stuk gevestigd dan het hondenpension. Doordat de katten geheel afgezonderd zitten van de honden wordt er een volledige rust voor de katten gecreëerd.

Bij binnenkomst wordt de kat alleen in een kamer geplaatst zodat deze rustig kan wennen aan de nieuwe omgeving. Door voldoende aandacht kan de kat ons goed leren kennen én wij leren de kat natuurlijk ook goed kennen. Pas dan kan de kat ontspannen zijn vakantie vieren.

Als de kat zich op zijn gemak voelt, goed eet en de kattenbak gebruikt gaat ze samen met anderen in de huiskamers.

Katten pension

Een geldig vaccinatiebewijs

Laat je kat op tijd inenten

Om ziektes buiten de deur te houden is het  belangrijk dat de katten goed ingeënt zijn. Jouw kat dient daarom minimaal 3 weken voor de eerst gereserveerde dag ingeënt te zijn tegen niesziekte en kattenziekte. De inenting voor niesziekte biedt bescherming voor 1 jaar. De inenting voor kattenziekte is 2 à 3 jaar geldig; dit is afhankelijk van het vaccin.

Is je kat niet eerder gevaccineerd of is de vaccinatie tegen niesziekte en kattenziekte verlopen, dan dien je jouw kat twee keer te laten inenten. 6 weken voor aankomst én 3 weken voor aankomst.

Het vaccinatie bewijs moet altijd worden meegebracht. Zonder geldig vaccinatie bewijs kunnen wij de kat helaas niet in ons kattenpension opnemen!

Maak een reservering voor jouw kat

Voor het maken van een reservering dien je jouw kat in te schrijven via onze website. Zo hebben wij altijd de juiste en recente gegevens van jouw huisdier.

Let goed op dat je het juiste aantal dagen invult. Zodra je de reservering gedaan hebt en deze door ons verwerkt is ontvang je een bevestiging. Mocht deze uitblijven dan kan er iets misgegaan zijn. Neem in dit geval even contact op!

Zodra je de bevestiging hebt ontvangen is er een plekje in ons pension gereserveerd. Voor deze plek brengen wij de kosten in rekening.  Mocht je de hond eerder ophalen of later brengen dan gereserveerd, dan brengen wij alle gereserveerde dagen in rekening.

Heb je vragen aan ons?

Jouw kat heeft hier alle rust en ruimte om van een heerlijke vakantie te genieten. Wil je meer informatie over onze kattenverblijven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!