Hondenpension

Ons pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven. Binnen zijn de verblijven opgesplitst in verschillende afdelingen, deze bestaan uit 8, 6 of 3 hokken. Omdat wij niet teveel hokken in één afdeling hebben, heeft de hond voldoende rust en zo min mogelijk stress van andere honden. Iedere afdeling is voorzien van ruim voldoende daglicht. In de zomer wordt er gekoeld door middel van airco’s en in de winter wordt het pension lekker verwarmd door middel van vloerverwarming.

Door een vakkundig aangelegd ventilatiesysteem wordt de lucht in het pension constant gezuiverd. In iedere afdeling wordt de temperatuur apart geregeld. Dit doen wij omdat een huishond met weinig haar een warme temperatuur fijner zal vinden dan een hond met veel haar die buiten het erf bewaakt.

Hondenverblijf

Dagopvang

Wij bieden ook dagopvang aan.

Lange dagen van huis voor het werk, of je hond wekelijks een leuk speeldagje geven?

Het is mogelijk je hond te brengen vanaf 7.00  en weer voor 18.30 op te halen.
Deze tijden zijn enkel mogelijk bij het wekelijks gebruik maken van de dagopvang.
Wil je af en toe een dagje weg dan gelden de reguliere openingstijden.

Dagindeling

Uw hond heeft binnen een eigen verblijf.  Zodat deze tussen het spelen door ook even tot rust kan komen en niet overprikkeld raakt.

De honden gaan in de ochtend naar buiten en komen tussen de middag binnen om te rusten. In de middag gaan ze weer naar buiten. Ze gaan in groepjes op de speelweide waar ze een dag vol plezier kunnen beleven.

Wij werken met strippenkaarten. 10x dagopvang  voor €140,-
In de zomervakantie is de dagopvang gesloten.

Krijg een beeld van ons hondenpension

Huiskamers

Wij beschikken over verschillende huiskamers voor de honden. Dit zijn grote ruimtes waar meerdere honden samen in kunnen. Het is gezellig ingericht en de honden kunnen hier zelf naar binnen en buiten. Wij kunnen helaas niet op voorhand zeggen of jouw hond in deze ruimte komt.

Speelweides

Buiten zijn er grote speelweides waar de honden meerdere malen per dag lekker vrij kunnen ravotten. Mocht jouw hond niet met andere honden overweg kunnen, dan mag deze alleen in een speelweide. Wij zullen daarom eerst kijken of jouw hond in een groep kan of juist niet.

Binnenverblijven

De binnenverblijven worden dagelijks schoongemaakt. Ook worden de honden in de ochtend én avond voorzien van vers voer en water. Dit blijft overigens de hele dag/nacht staan, dus de honden hebben alle tijd om rustig te eten. Mocht het nodig zijn dat jouw hond driemaal daags voer nodig heeft dan is dit mogelijk.

Zelf een mand, kleedje of kussen meebrengen?

Wij beschikken over voldoende manden, kleden en kussens. Het is dus niet nodig om je eigen spullen mee te nemen. Mocht je het fijner vinden voor de hond om een kleedje met de geur van thuis mee te geven, dat kan dit maar houdt er rekening mee dat het kleed niet heel terug komt. Wij raden daarom aan om een oud kleedje mee te geven!

Eigen voer meenemen is mogelijk

Het meebrengen van eigen voer is mogelijk. Hier brengen wij € 1,00 per dag extra in rekening voor. Het eigen voer dient in een afgesloten bak te zitten, voorzien van naam én maatbeker.

Heb je vragen aan ons?

Wil je meer informatie over onze hondenverblijven? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Wij beantwoorden ze graag!

Entingen

Het goed inenten van jouw hond is zeer belangrijk om ziektes beperkt te houden en natuurlijk het liefst te voorkomen. Dit begint met de pup al op 6, 9 en 12 weken. Hierna moeten de inentingen jaarlijks herhaald worden.

De door ons verplichte inentingen zijn de basis vaccinatie én de aparte enting tegen kennelhoest. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar de Nobivac® KC (neusenting). De enting moet minimaal 14 dagen vóór komst toegediend zijn en mag niet ouder zijn dan 1 jaar. Is jouw hond niet jaarlijks ingeënt, begin dan tijdig met het inenten in verband met een herhalingsenting.

Is jouw hond niet goed ingeënt, dan is het voor ons een te groot risico om deze in ons hondenpension te laten verblijven. Het vaccinatiebewijs moet altijd worden meegebracht! Zonder geldig vaccinatiebewijs kunnen wij de hond helaas niet in ons pension plaatsen

Vlooien

Graag houden wij ziektes en vlooien buiten de deur. De honden dienen daarom twee dagen vóór komst behandeld te worden tegen vlooien. Let op: honden met veel haar dienen extra aandacht te krijgen bij het ontvlooien. Vaak dringt een puppet of vlooienband niet door tot de huid.

Maak een reservering voor jouw hond

Voor het maken van een reservering dien je een inschrijfformulier in te vullen. Zo hebben wij altijd de juiste en recente gegevens van jou en jouw huisdier.

Let goed op dat je het juiste aantal dagen invult. Zodra je de reservering gedaan hebt en deze door ons is verwerkt, krijg je een bevestiging. Mocht deze uitblijven dan kan er iets misgegaan zijn. Neem dan altijd even contact op.

Zodra je de bevestiging hebt ontvangen is er een plekje gereserveerd. Voor deze plek brengen wij de kosten in rekening.  Mocht je de hond eerder ophalen of later brengen dan gereserveerd, brengen wij alle gereserveerde dagen in rekening.