Trimsalon

In 1998 maakte ik op 14-jarige leeftijd voor het eerst kennis met het vak honden trimmen. Deze liefde voor het mooie vak is dan ook niet meer weggegaan. In 2001 behaalde ik mijn diploma. Om een goede basis te leggen en voldoende kennis en ervaring op te doen, ben ik nog een aantal jaar op mijn leerplek blijven werken.

In 2004 heb ik de touwtjes in eigen handen genomen en ben ik voor mijzelf begonnen. Sinds die tijd is er veel veranderd en zijn er veel technieken bijgekomen. Om goed bij te blijven volg ik regelmatig workshops en heb ik veel contact met collega’s over het vak.

Bij mij in de trimsalon zijn alle rassen welkom; van klein tot groot, en van kort tot lang haar!

Honden kapper

Afspraak maken in onze trimsalon?

Zorg dat je op tijd bent

Vanwege drukte zit ik vaak een aantal weken vol. Zorg dus dat je bijtijds een afspraak inplant.

Wil je dat jouw hond getrimd wordt tijdens het verblijf in het pension, dan is dit ook mogelijk. Geef dit dan wel op tijd door!

* Let op in het hoogseizoen (juli en augustus) is dit vanwege drukke werkzaamheden in het pension niet mogelijk.

Erkend leerbedrijf

Met al mijn ervaring in mijn rugzak vind ik het erg leuk om deze ervaring over te brengen op geïnteresseerde/gedreven leerlingen. Ik ben aangesloten bij verschillende hondentrimopleidingen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het vak, neem dan eens contact met ons op. Wij zijn aangesloten bij SBB als erkend leerbedrijf.

Heb je vragen aan ons?

Wil je meer informatie over onze trimsalon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!