Het hondenpensionimg_3239

Wij beschikken over ruime binnen- en buitenverblijven. Wanneer het frisser wordt worden de binnenverblijven verwarmd en met hoge temperaturen is er extra ventilatie zodat het niet te warm wordt in het hondenpension.

Buiten zijn er grote speelweides waar de hond meerdere malen per dag samen of alleen lekker los mag ravotten.
Alle verblijven van het hondenpension worden zeer regelmatig grondig gereinigd en ontsmet.

Kleedjes met het vertrouwde luchtje van thuis mogen altijd meegenomen worden.

buitenverblijf hondenpension achteraf berlicum

De voeding.

De honden worden twee maal per dag gevoerd en voorzien van vers water.
Heeft uw hond dieetvoer, dan kunt u dit zelf meebrengen in een afgesloten bak voorzien van naam. Eventuele medicijnen worden op uw advies door ons toegediend.

Entingen.

Het goed enten van uw hond is zeer belangrijk om ziektes beperkt te houden en natuurlijk het liefste te voorkomen. Dit begint met de pup al op 6, 9, 12 weken. Hierna moeten de entingen jaarlijks herhaald worden.

De door ons verplichte entingen zijn de basis vacinatie plus de apparte enting tegen kennelhoest. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar de NobivacĀ® KC (neusenting). De enting moet maximaal 14 dagen voor komst toegedient zijn en mag niet ouder zijn dan 1 jaar. Is uw hond niet jaarlijks geent ,begin dan tijdig met het enten inverband met een herhalings enting.

Is uw hond niet goed geent dan is het voor ons een te groot risico om deze in ons hondenpension te laten verblijven. Deze wordt dan ook niet aangenomen.

Vlooien.

De honden dienen twee dagen voor komst behandeld te worden tegen vlooien of een vlooienband om te krijgen.

Let op, honden met heel veel haar dienen extra aandacht te krijgen bij het ontvlooien vaak dringt een puppet of vlooienband niet door tot de huid.

Graag houden wij ziektes en vlooien buiten de deur.

Hondenpension achteraf ligt in het buitengebied van berlicum. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit den bosch, oss, uden en omliggende plaatsen.

Copyright Ā© 2009. Hondenpension Achteraf.

Alle Rechten Voorbehouden.