Kattenpension

Het kattenpension in Berlicum is opgezet met ruime woonkamers waar de katten in groepjes kunnen verblijven. De verblijven worden door middel van vloerverwarming verwarmd. Ze zijn allemaal voorzien van krabpalen, plateaus op verschillende hoogtes en divers speelmateriaal. De katten kunnen hier spelen maar zich ook op een rustig plekje terug trekken om te luieren.

Aan de binnenverblijven is een buiten is een buitenverblijf gevestigd. De kat kan door middel van een kattenluikje hier gebruik van maken.

Het kattenpension is in een ander gebouw gevestigd dan het hondenpension. Doordat de katten geheel afgezonderd zitten van de honden wordt er een volledige rust voor de katten gecreëerd. 

Bij binnenkomst wordt de kat alleen in een kamer geplaatst zodat deze rustig kan wennen aan de nieuwe omgeving. Door voldoende aandacht kan de kat ons goed leren kennen en wij leren de kat goed kennen. Pas dan kan de kat ontspannen zijn vakantie vieren.

Als de kat zich op zijn gemak voelt en goed eet, drinkt en de kattenbak gebruikt gaat ze samen met anderen in de huiskamers.

 

Entingen zijn van belang in het kattenpension

Om ziektes buiten de deur te houden is het  belangrijk dat de katten goed geent worden.

Uw kat dient minimaal 3 weken voor de eerst gereseveerde dag ingeënt te zijn tegen niesziekte en kattenziekte. De niesziekte enting biedt bescherming voor 1 jaar. De kattenziekte enting is 2 à 3 jaar geldig; dit is afhankelijk van het vaccin.

Is uw kat niet eerder gevaccineerd of is de vaccinatie tegen niesziekte en kattenziekte verlopen, dan dient u uw kat twee keer te laten inenten en wel minimaal 6 weken als 3 weken voor de aankomst.

Het vaccinatie bewijs moet altijd worden meegebracht. Zonder geldig vaccinatie bewijs kunnen wij de kat helaas niet in ons kattenpension opnemen.

 

Uw kat heeft hier alle rust en ruimte om ook van een heerlijke vakantie te genieten.

Voor meer informatie, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Kattenpension Achteraf is goed en snel bereikbaar vanuit de regio Den Bosch, Oss, Berlicum en omliggende plaatsen.

Copyright © 2009. Hondenpension Achteraf.

Alle Rechten Voorbehouden.